Adzuki s grilovanou zeleninou

zpět na výběr receptů

 

Adzuki s grilovanou zeleninou

příprava 40 minut /bez namáčení/

Adzuki fazole

Lehce stravitelné, příjemné oříškové chuti s významným nutričním potenciálem…
Suroviny:  Adzuki 500 g, cuketa 200 g, baklažán 200 g, červená paprika 100 g, rajčata 100 g, cibule 2 ks, česnek 4 stroužky, olivový olej 10 ml, pepř, koriandr, kurkuma, himálajská sůl, celozrnné žitný chléb se lněným semínkem 2 ks
Příprava: fazole namočíme do vody /nejlépe přes noc den předem / a následně uvaříme po dobu cca 25 minut. Pro přípravu grilované zeleniny použijeme hlubší pánev, ve které na olivovém oleji orestujeme pokrájený česnek, na osminky cibuli, přidáme papriku, cuketu, baklažán a rajčata a grilujeme do změknutí. Část zeleniny poté oddělíme a rozmixujeme v mixéru na kaši – tuto směs přimícháme do uvařených fazolí, dochutíme malou lžičkou kurkumy, solí, pepřem, čerstvým koriandrem. Fazolovou směs a grilovanou zeleninu podáváme s celozrnným chlebem./ čerstvý salát by neměl chybět /

Kde nakoupit suroviny