Adzuki s halibutem

zpět na výběr receptů

 

Foto k receptu adzuki s halibutem

příprava 40 minut

Pro masožravého sportovce ideální pokrm.

Suroviny: 250 g fazolek adzuki, 1 l vody, 1 cibule, 4 stroužky česneku, olivový olej, sladká paprika, kari koření, bazalka, chilli, himálajská sůl, pepř, brokolice, polníček, mrkev, paprika

Příprava: jediné, na co nesmíte u tohoto receptu zapomenout je namočit fazole večer předem do vody . Vodu slévat nemusíte, vaříme mírným varem cca 30 minut. Mezitím nakrájíme cibuli a česnek a pomalu dusíme na olivovém oleji. Přimícháme papriku, kari, bazalku a chilli a přidáme k uvařeným fazolím. V troubě se nám griluje posolený a opepřený halibut a v hrnci v páře vaří brokolice. Zeleninový salát připravíme podle vlastní fantazie – a můžeme servírovat!

Kde nakoupit suroviny