Houbový salát

zpět na výběr receptů

 

Houbový salát

příprava 7 minut

Lehká svačina zásadotvorného charakteru s vysokým zastoupením vlákniny a nízkým glykemickým indexem

Suroviny: ředkvičky, shitaké 50 g, žampiony 50 g, fazolové lusky 50 g, olivový olej, himálajská sůl, balzamikový ocet, bezlepkový chléb Schär Rustico
Příprava: houby omyjeme, mírně osolíme, opepříme a krátce /cca 5 minut/ orestujeme na olivovém oleji. Poslední minutu tepelné úpravy k nim přidáme pokrájené fazolové lusky. Na závěr lehce pokapeme krémovým balzamikem, obložíme pokrájenými ředkvičkami a pomalu vychutnáváme.

Kde nakoupit suroviny

1 porce

Nutriční hodnoty:
Energie
244 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
8 g
Sacharidy
35 g
Vláknina
14 g