Pohanková bageta

zpět na výběr receptů

 

Grafika k receptu na pohankou bagetu

příprava 12 minut

Vydatná a objemově velkorysá svačina.

Milé maminky! Teď je na vás, abyste tuhle vydatnou a objemově velkorysou svačinu připravily, naplnily, rozkrojily na 3 menší porce, zabalily do svačinového papíru a daly svým sportujícím potomkům potřebné instrukce, kdy ji sníst…

Suroviny: pohanková bageta, bylinkové tofu, vejce natvrdo, červená paprika, hlávkový salát, cibule, olivový olej, hořčice, pepř – opět platí, co je k dostání, použijeme v BIO kvalitě!

Příprava: uvaříme vejce natvrdo a na malé pánvičce osmahneme na olivovém oleji plátky bylinkového tofu. Bagetu potřeme hořčicí, poskládáme plátky tofu, vařené vejce, tenoučká kolečka cibule a červené papriky, lehce popepříme a poklademe listy salátu. Nezoufáme, bageta je měkká, takže lehce zmáčkneme obě naplněné poloviny k sobě, ostrým nožem přeřízneme na požadovaný počet kusů a rychle zabalíme. Na stole se nám už vrší porce bagetky, určitě stihneme přidat salátovou okurku a nezapomeneme zkontrolovat, že naši šampióni odcházejí s lahví neperlivé stolní vody. A důležité upozornění – jakkoli vypadá recept složitě, dá se v klidu ráno stihnout / za předpokladu, že máme všechny suroviny po ruce /

Kde nakoupit suroviny