Pstruh s bramborem, fazolkami a brokolicí

zpět na výběr receptů

 

Pstruh s bramborem, fazolkami a brokolicí

příprava 30 minut

To vám večer za dveře dorazí objednaná freshbedýnka a v ní …

Suroviny: čerstvý pstruh, BIO brambory, fazolky, brokolice, mrkev, jablko, semínka, kmín, směs čerstvých bylinek, sůl, čerstvé máslo
Příprava: vykuchaného pstruha opláchněte, zevnitř osolte a vložte bylinky. Mezitím, co se vám rozehřívá trouba na 170 st,. lehce potřete plech olivovým olejem a spolu se pstruhem umístěte do předehřáté trouby. Brambory a kmín, fazolky a brokolice se nám zatím vaří v páře nebo ve vodě a nám už zbývá jen nastrouhat čerstvou mrkev s jablkem, pokapat citronem a posypat semínky .. Až naaranžujete pokrm na talíř, chvíli se pokochejte. Zase jsme splnili důležité zásady – barevnost, čerstvost i lehkost pokrmu.

Kde nakoupit suroviny